Over Echo Eindhoven

Echo Eindhoven is opgericht in 2016 door Leonie van Leeuwen- van Loon, in samenwerking met verloskundigenpraktijk Tongelre.

Al sinds 2010 werk ik met veel plezier als vaste waarneemster in deze praktijk. In 2006 ben ik afgestudeerd als verloskundige aan de Academie Verloskunde in Maastricht. In 2009 heb ik mijn echo specialisatie gehaald. Deze heb ik in 2014 aan kunnen vullen met een diploma voor het maken van gynaecologische echo’s en in 2017 met het diploma voor het maken van 20 weken echo’s. Hierdoor ben je verzekerd van een echoscopiste/verloskundige met de allerhoogste medische achtergrond. In de afgelopen 11 jaar heb ik ontelbare zwangeren en hun partners begeleid in hun reis door de zwangerschap, bevalling en de eerste periode met hun baby. Ik heb een onuitputtelijke interesse in het mooiste wonder wat het leven te bieden heeft. Zelf heb ik het geluk van moeder worden ook mogen ervaren. Samen met mijn man heb ik twee lieve zoontjes, Bram (2013) en Max (2015).

Graag maak ik samen met jou een onvergetelijk aandenken door het maken van een echo in jouw zwangerschap. En/of kijk ik graag samen met je welke vorm van anticonceptie het beste bij jou past.

echo-pretecho-anticonceptie-eindhoven-verloskundige