Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mocht dit het geval zijn, dan is Echo Eindhoven hiervoor niet aansprakelijk. In het bijzonder zijn alle prijzen op deze website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Tevens kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze site. Echo Eindhoven kan de informatie op elk gewenst moment wijzigen zonder dat zij hierover mededelingen hoeft te doen.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo’s etc.) is eigendom van Echo Eindhoven of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Echo Eindhoven worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Echo Eindhoven heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Echo Eindhoven links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Echo Eindhoven van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.